ПОЧНИ СВОЮ СПРАВУ З PIZZBURG!!!
PIZZBURG франчайзінг- оптимальна бізнес модель для тих, хто бажає почати свою справу в ресторанному бізнесі та доставці їжі одночасно.
Вибираючи нас як партнерів, Ви отримуєте готове комплексне рішення для відкриття власного ресторану з службою доставки.
Компанія почала свою діяльність в 2017 році в місті Бровари, за перший рік відкрили 2 ресторани, ще 1 ресторан в 2018 році, та 3 ресторани в Києві на лівому березі 2019 рік.
Умови франчайзингу:
1. Сума інвестицій - 60000-80000 $
2. Паушальний внесок- від 5000 $
3. Роялті- 2-4% (залежить від товарообігу точки)
4. Маркетинговий платіж - 0%
5. Технічна підтримка сайту та мобільного додатку - 0%
6. Централізований кол-центр прийому замовлень - 6грн / замовлення
7. Термін окупності- 10-18 місяців
Що ми пропонуємо:
• Допомога в підборі локації і приміщення
• Підготовку дизайн-проекту в фірмовому стилі
• Технологічний проект по розміщенню виробничого і торгового устаткування, меблів
• Допомога в підборі, закупівлі і монтажі необхідного обладнання, меблів, кухонного інвентарю
• Корпоративні умови поставок продуктів і упаковки
• Допомога в підборі персоналу
• Навчання співробітників
• Пакет стандартів ведення бізнесу
• Інформаційна та маркетингова підтримка
• Рекламна компанія запуску
• Макети рекламних матеріалів
• Корпоративний пакет програмного забезпечення
• Сайт і мобільний додаток
• Унікальне меню, технологічні та калькуляційні карти
• Фінансова модель розвитку бізнесу
• Консультативна допомога у відкритті та подальшій роботі
Вимоги до локації розміщення:
1. Місто з чисельністю населення від 50 000 чоловік.
2. Розміщення в центральному або молодому спальному районі.
3. Зручна транспортна розв'язка.
4. Високий пішохідний трафік.
Вимоги до приміщення:
1. Площа від 90 м2 до 200 м2, 1-й поверх, фасад не менше 10 метрів.
2. Розміщення вивіски по всій довжині фасаду.
3. Споживання електроенергії - від 35 кВт.
4. Підключення до мереж водопостачання та каналізації
5. Можливість установки припливно-витяжної системи вентиляції.
6. Наявність парковки (бажано)
7. Місце для розміщення літнього майданчика (бажано).
Інформація: 050-443-30-30